Hi,

Mijn naam is Silvia Christiaanse, ben 54 jaar oud. Ik woon samen met mijn man in Cabauw (gemeente Lopik). Ook hebben wij een lieve Labradoodle genaamd Ayla.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond, hou ik van het verzorgen van mijn planten en het stekken ervan. Daarnaast zit ik ook vaak in de tuin!

Mijn vakanties breng ik graag door in Frankrijk. Wandelen, fotograferen, bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken en tussendoor relaxen op de camping.

Omdat opruimen een passie van mij is en ik graag van mijn passie mijn beroep wilde maken ben ik de opleiding tot professional organizer gaan doen. 

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik graag bij anderen toepassen, zodat zij ook meer rust, ruimte en overzicht in het huis krijgen.

Ik heb zelf ervaren dat ik mij prettig voel in een opgeruimd huis. Ik heb meer rust in mijn hoofd en tijd voor de dingen die ik echt belangrijk vindt.

Heb je ook behoefte aan een opgeruimd huis en ben jij enthousiast geworden bij het lezen van mijn website, neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

Dit kan telefonisch, per e-mail of door het invullen van het contactformulier.

Heb je ook behoefte aan een opgeruimd huis en huishouden, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Beoordelingen

Super blij met de hulp van Silvia. Ze heeft mij echt goed geholpen met het opruimen van de badkamer. Ziet er weer netjes uit!

Ik ben fijn geholpen door Silvia. Ik zag door de bomen het bos niet meer op mijn zolder. Kinderspeelgoed en allerlei rommel wat we hebben verzameld door de jaren heen. Na 3 sessies was alles uitgezocht en hebben we veel speelgoed naar de kringloop om de hoek gebracht. Tegenwoordig probeer ik de methode van Silvia toe te passen door heel ons huis

Hartelijk dank voor je frisse blik op de onlogische indeling van mijn huis/ kasten/ laden. Op een gezellige manier heb je mij geleerd om dingen anders aan te pakken. Bedankt voor alle tips Silvia, je hebt er echt kijk op.

Mevrouw Christiaanse is vriendelijk en pakt dingen op een logische manier, stap voor stap aan. En ze is altijd stipt optijd.

Super blij met de hulp van Silvia. Na jaren rommel bewaren eens flink de bezem er door heen gehaald. Ook heeft zij mij geholpen met het praktisch inrichten en ordenen van mijn kasten en keuken. Nu een paar maanden later heb ik veel meer overzicht en rust in mijn hoofd. Ik kan haar zeker aan iedereen aanraden.