Hi,

Ik ben Silvia Christiaanse, 56 jaar oud en woon samen met mijn man en Labradoodle Ayla in Cabauw (gemeente Lopik). Een klein dorp tussen Schoonhoven en IJsselstein.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond. Hou ik van planten met name het stekken ervan. Het hele proces volgen van stekje naar volwassen plant en van fotograferen.

Als kind vond ik het heerlijk om mijn kamer, bureau en kledingkast op te ruimen. Zodat het weer netjes en overzichtelijk was. Ik ben enthousiast, betrouwbaar, creatief, positief, praktisch en oplossingsgericht.

In 1985 ben ik begonnen als secretariaatsmedewerker op een Notariskantoor. Na 7 jaar vond ik het tijd voor een verandering en heb ik mijn droom waar kunnen maken. Ik heb met veel plezier ruim 17 jaar op verschillende kinderdagverblijven gewerkt.

Maar omdat opruimen een passie van mij is en ik van mijn passie toch mijn beroep wilde maken ben ik na 17 jaar gewerkt te hebben met kinderen in verschillende leeftijden, de opleiding tot Professional Organizer gaan volgen. Om vervolgens in september 2021 te starten met mijn bedrijf Christiaanse Opruimcoach Utrecht. Waar ik tot op heden met veel plezier mijn klanten help naar meer rust, ruimte en overzicht.

Mijn werkzaamheden verricht ik in de particuliere markt. Een kleine opsomming van mijn doelgroep waar ik voor werk zijn o.a. gezinnen met en zonder kinderen, alleenstaanden en ouderen.

Als je twijfelt of ik wel de juiste persoon ben om jouw hulpvraag op te lossen? Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch, via app, per mail of door het invullen van het contactformulier op mijn website.

Ben jij enthousiast geworden bij het lezen van mijn website, neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Beoordelingen

Silvia heeft mij heel goed geholpen met het organiseren van de vele waardevolle spullen die mijn moeder mij nagelaten heeft. Ze ging met een respectvolle manier om met de spullen die voor een ander misschien prul lijken, maar voor mij van emotionele waarde zijn. Ze heeft me een hoop inzichten gegeven om beter te kunnen organiseren!

Silvia is fantastisch om mee te werken. Ze is betrokken, respectvol en denkt mee. Samen hebben we in een paar uur veel meters gemaakt en is mijn huis van een opslag nu weer terug een fijn thuis

Super blij met de hulp van Silvia. Ze heeft mij echt goed geholpen met het opruimen van de badkamer. Ziet er weer netjes uit!

Ik ben fijn geholpen door Silvia. Ik zag door de bomen het bos niet meer op mijn zolder. Kinderspeelgoed en allerlei rommel wat we hebben verzameld door de jaren heen. Na 3 sessies was alles uitgezocht en hebben we veel speelgoed naar de kringloop om de hoek gebracht. Tegenwoordig probeer ik de methode van Silvia toe te passen door heel ons huis

Hartelijk dank voor je frisse blik op de onlogische indeling van mijn huis/ kasten/ laden. Op een gezellige manier heb je mij geleerd om dingen anders aan te pakken. Bedankt voor alle tips Silvia, je hebt er echt kijk op.

Mevrouw Christiaanse is vriendelijk en pakt dingen op een logische manier, stap voor stap aan. En ze is altijd stipt optijd.

Wat is het fijn om weer opgeruimde kasten te hebben èn overzicht over m'n spullen! In 10 sessies van 3 uur hebben we samen alle kasten en ruimtes in het huis doorgenomen en opgeruimd. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek, de duidelijke offerte tot en met alle opruimsessies samen, is alles heel goed verlopen. Silvia stelde precies de juiste vragen, waardoor ik gemakkelijk kon beslissen over wat te behouden en wat weg te doen. Ook alle handige èn praktische tips kon ik gelijk toepassen, zoals opvouwtechnieken, opbergmiddelen en kastindelingen. Nogmaals veel dank daarvoor Silvia!

Super blij met de hulp van Silvia. Na jaren rommel bewaren eens flink de bezem er door heen gehaald. Ook heeft zij mij geholpen met het praktisch inrichten en ordenen van mijn kasten en keuken. Nu een paar maanden later heb ik veel meer overzicht en rust in mijn hoofd. Ik kan haar zeker aan iedereen aanraden.